Qui és qui en la trama?

Alfonso Rus: Alcalde de Xàtiva i President de la Diputació de València. Padrí i mentor polític de Marcos Benavent, va nomenar aquest com a gerent d’Imelsa.

Marcos Benavent: Gerent d’Imelsa des de l’arribada d’Alfonso Rus a la presidència de la Diputació de València en 2007 fins el passat mes de gener de 2015. Actualment fugat, es desconeix el seu parador.

Jaime Úbeda: Empresari del món de l’espectacle molt conegut en La Costera per muntar presentacions de festes i concerts. Primer testaferro de Benavent (va ser administrador de Spartaki Sinergias fins a finals de 2009 i va tindre una participació en Berceo Mantenimientos de l’1% entre 2007 i abril de 2010). Se li hauria adjudicat uns 600.000 euros en contractes, vinculats a esdeveniments.

José Estarlich: Segon testaferro de Berceo, des d’abril de 2010 fins a la data. A finals de 2009 va substituir Úbeda com a administrador de Spartaki Sinergias.

Miguel Ramírez: Alcalde d’Anna i pare de la secretària de Marcos Benavent, qui al seu torn és muller d’un dels testaferros de la trama, José Estarlich. El seu germà, Juan Antonio Ramírez, és contractista de l’Ajuntament de Xàtiva.

Rafael Soler: Substitut de Marcos Benavent com a gerent d’Imelsa. Alcalde de la Pobla Llarga i persona de la màxima confiança de Rus, qui ordenà denunciar en el jutjat de guàrdia a Benavent per malversació en acusar-lo de traure diners

de caixa com anticips per a despeses que després no justificà, segons la denúncia.

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s