Què ha passat a la Dipu?

Primera fase: L’ex-gerent d’Impuls Econòmic i Local (Imelsa) empresa pública creada per a gestionar activitats forestals o mediambientals, hauria desviat fons públics a través de l’empresa Berceo Mantenimientos, firma pantalla per a facturar comissions per serveis i subministraments inexistents a distintes empreses concessionàries o prestadores de serveis a la Diputació de Valencia.

Segona fase: L’empresa Berceo no seria l’única firma creada per a servir de pantalla: Spartaki Sinergias es va crear en març de 2007 per part del mateix viver d’empreses i es registra en el domicili d’un dels testaferros del cap de la trama. Es tracta d’una microempresa sense treballadors que en el seu primer any de vida comptava amb un immobilitzat material de 700.000 euros.

Tercera fase: La presumpta trama de corrupció i cobrament de comissions a través de contractes públics, afectaria a mitja dotzena d’administracions, entre elles l’Ajuntament de Xàtiva. La causa general no es limita, doncs, a Imelsa.

 

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s